Vrijblijvend bezoek aanvragen?


Bezoek aanvragen

Meer info?


Download de infofolder

Adverteren doet renderen!
Uw prospects happen toe, uw klanten blijven komen en uw omzet piekt. Een droom? Ja, en een haalbare. Een advertentie in Blits zet u op weg!

Geslaagde publiciteit doet wonderen voor uw zaak. Blits bouwt daarvoor op drie ijzersterke pijlers:

1. Streekproduct – Blits komt rechtstreeks in de handen van uw doelpubliek terecht. Want het magazine floreert in de regio waar u actief bent. Lezers genoeg: mensen houden nu eenmaal van nieuws en info uit hun directe omgeving.

2. Interactie – Uw klanten en prospects kegelen hun Blits niet zomaar bij het oud papier. Nee, want ze worden geprikkeld door wedstrijden, hun inbreng in de onderwerpen en gratis gadgets via onze adverteerders. De lezers vullen ook zelf de evenementenkalender aan. Wees maar zeker dat zij het magazine aandachtig ter hand nemen – en dus ook uw advertentie.

3. Klasse – Blits ziet er, wel ja, blits uit. Met glanzende cover en aangenaam glad papier binnenin, een hoogstaand ontwerp en kwalitatief drukwerk. Iedere lezer ontvangt die parel persoonlijk, want de uitstekende bedeling gebeurt via bpost. Zo verdwijnt het magazine niet stilletjes tussen de reclame. Integendeel, het krijgt bijzondere aandacht.

Uw winst verhogen met slimme publiciteit? Adverteer in Blits. Een minimale investering voor maximaal rendement!Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief !


Zou u graag als eerst op de hoogte zijn van kortingen, opendeurdagen, openingen, heropeningen...? Schrijf u dan nu in op de Blits-nieuwsbrief!

Elke maand ontvangt u, net voor Blits verschijnt, de interessantste koopjes via mail. Zo bent u als eerste op de hoogte en kunt u meteen reageren!

Inschrijven is dus de boodschap!