Unieke content, dát is Blits

Elke uitgave wordt Blits Magazine afgekruid met redactie uit eigen streek. Ons inhuis redactioneel team staat daarvoor garant. En dat vinden we belangrijk. Waarom? Omdat unieke content het 'lang leven' van een huis-aan-huis-product als Blits Magazine is. In tegenstelling tot zowat alle andere magazines zijn we bij Blits niet op zoek naar nieuwswaarde.

We zijn op zoek naar verhalen in grote en kleine vormen. Van de lokale kubb-club tot het interviewen van wereldberoemde Vlamingen, dat is Blits. En net die unieke content zorgt voor waar Blits Magazine inmiddels voor gekend staat: lokaal. Want naast lokaal kopen geloven we vooral in de lokale mensen. De mensen zoals jij en ik, die elke dag opnieuw genieten van 'hier'.

Zelf iets te vertellen?

Grote en kleine verhalen vinden is dé uitdaging voor onze redactie, elke uitgave opnieuw. Daarom is een tip uit de regio vaak een gouden leidraad naar een nieuw uniek verhaal. Dus heb je zelf een uniek verhaal? Ken je iemand met een hobby uit de duizend? Of wil je wel eens de buur die zo goed voor de buurt zorgt in de bloemetjes zetten?

Perfect, dan ben je hier aan het juiste adres want net lokale mensen willen wij graag in de spotlights zetten! Geef je tip mee via het onderstaande formulier en dan gaat de redactie misschien wel met jouw tip aan de slag.

TIP: organiseer je een activiteit? Klik dan hier om een kalenderitem in te vullen.